Beemster-header-01.jpg

Alle artikelen (7)

zaterdag, 11 november 2017 12:19

De Kathedraal

Written by

Industriële historie

De Werkspoor Kathedraal. Met recht de winnaar van de Rietveld Architectuurprijs 2017. Voormalige NS werkplaats op een industriële hoek van Utrecht. In 2014 gekocht door vastgoedondernemer Bob Scherrenberg  en ondertussen opgeknapt en aan een tweede leven begonnen.

maandag, 09 oktober 2017 13:25

Zonder Photoshop

Written by

Fake image?

De eerste indruk van bovenstaande foto is dat hier flink ge-fotoshopt is. De volledige linkergevel van het gebouw is vervangen door een wolkenlucht.

dinsdag, 29 augustus 2017 09:48

September op Sicilië

Written by

De hitte in beeld

Bij het aflopen van de zomer nog een beeld waarbij je niet hoeft te vermelden dat het heet en droog is. September op Sicilië: 14 Dagen en alleen de laatste dag regende het, voor het eerst sinds april, voor de rest was het 35 graden en droog.

donderdag, 27 juli 2017 21:32

Noordereiland - War of the Worlds

Written by

War of the Worlds

De serie 'Noordereiland' wil het contrast laten zien tussen de klassieke architectuur van het eiland en de moderne architectuur eromheen. De moderne architectuur die vaak hoog boven de eiland architectuur uitsteekt lijkt zich te willen opdringen waardoor het Noordereiland oogt als een klein Gallisch dorp wat moedig weerstand biedt....

woensdag, 21 juni 2017 09:55

Het postkantoor

Written by

Het postkantoor

Het postkantoor, in de stijl van de Amsterdamse school, is onderdeel van het museum Het Schip in Amsterdam.

Deze website legt gegevens vast over het gebruik van de website. Hierbij worden geen tot individuele personen herleidbare gegevens vastgelegd. Door gebruik maken van ArFU.nl gaat u hiermee akkoord.

Volg ArFU op Twitter