Nieuwegein-header.jpg

Alle artikelen (6)

De eerste indruk van bovenstaande foto is dat hier flink ge-fotoshopt is. De volledige linkergevel van het gebouw is vervangen door een wolkenlucht.

Bij het aflopen van de zomer nog een beeld waarbij je niet hoeft te vermelden dat het heet en droog is. September op Sicilië: 14 Dagen en alleen de laatste dag regende het, voor het eerst sinds april, voor de rest was het 35 graden en droog.

De serie 'Noordereiland' wil het contrast laten zien tussen de klassieke architectuur van het eiland en de moderne architectuur eromheen. De moderne architectuur die vaak hoog boven de eiland architectuur uitsteekt lijkt zich te willen opdringen waardoor het Noordereiland oogt als een klein Gallisch dorp wat moedig weerstand biedt....

Het postkantoor

Het postkantoor, in de stijl van de Amsterdamse school, is onderdeel van het museum Het Schip in Amsterdam.

De bedstede

De foto is gemaakt in een boerderij die gebouwd is rond 1850, en die tijdens het fotograferen nog in de staat van begin vorige eeuw verkeerde. Voordat de verbouwing ging starten wilde de gemeente de boerderij in zijn huidige staat laten documenteren.

Late Herfst in de Elzas

Het weer zat mee bij het maken van deze foto: eind oktober, een heerlijke Indian Summer in de Elzas met 20-24C en het zachte licht van de late herfst. De druivenoogst was bijna overal binnen en in de kleine dorpjes stonden de karren met resten van de eerste persing aan de straat al zachtjes te gisten. Rond 11:00 een cappuccino krijgen was een probleem, een wijnproeverij op dat tijdstip geen enkel probleem.

Deze website legt gegevens vast over het gebruik van de website. Hierbij worden geen tot individuele personen herleidbare gegevens vastgelegd. Door gebruik maken van ArFU.nl gaat u hiermee akkoord.