Uithof-header.jpg
  • Home
  • Diensten & contact
  • Flex architectuurfotografie

Flex architectuurfotografie

Een vaste fotograaf zonder de vaste kosten

Werken met een eigen architectuurfotograaf heeft voordelen: fotograaf en bureau kennen elkaars werkwijze en kwaliteiten en kunnen via korte lijnen schakelen om bij uw architectuur passende fotografie te realiseren.

Nadeel zijn de kosten die u zich niet altijd kunt of wilt veroorloven. Een eigen fotograaf is een kostenpost die ook doorloopt als u geen werk voor hem/haar hebt.
Als alternatief kunt u op projectbasis een architectuurfotograaf inhuren. Dat reduceert uw kosten, maar levert iedere keer de vraag op of de fotograaf die u deze keer 'gevonden' hebt wel voldoende kwaliteit gaat leveren.

Flex architectuurfotografie

Om hieraan tegemoet te komen heeft ArFU het concept van de 'Flex architectuurfotografie' ontwikkeld. Niet de kosten van een vaste architectuurfotograaf, wel de kwaliteit van een de samenwerking van een vaste fotograaf. Voor een gering vast bedrag per jaar verzekert u zich van de diensten van een vaste fotograaf zonder de kosten van een vaste fotograaf.

Hoe werkt het

U betaal een gering bedrag aan abonnementskosten per jaar. Hierna kunt u tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van de diensten va ArFU. Hiermee bespaart u al gauw 15-25% op de kosten van een losse inhuur van een architectuurfotograaf terwijl u verzekert bent van de diensten van een vaste fotograaf met wie u een relatie opbouwt als ware het een fotograaf in dienst van uw bureau.

Er zijn pakketten beschikbaar voor kleine, middelgrote en grote bureaus. Voor alle pakketten geldt: bedragen zijn excl. BTW en reiskosten. Bedragen per dagdeel zijn inclusief nabewerkingen. Fotomateriaal wordt digitaal aangeleverd. De algemene voorwaarden van ArFU zijn van toepassing.

Heb u belangstelling voor de Flex architectuurfotografie, neem dan contact op via onderstaande formulier:

Afdrukken E-mailadres